Haemme toimitusjohtajaa

 

Haemme Vetelin Energia Oy:lle myyntihenkistä ja energistä

 

TOIMITUSJOHTAJAA

Etsimällämme henkilöllä tulee olla kykyä ja kunnianhimoa kehittää yrityksen liiketoimintaa yhdessä hallituksen kanssa. Keskeisiä tehtäviä on yrityksen strategian jalkauttaminen sekä henkilöstön johtaminen. Vastaat liiketoiminnan tuloksellisuudesta ja raportoinnista hallitukselle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, vahvaa ymmärrystä yrityksen taloushallinnosta. Arvostamme kokonaisnäkemystä sähköalasta ja jämäkkää, mutta ihmisläheistä otetta johtamisessa.

Me tarjoamme sinulle, vakaan ja kehittyvän toimintaympäristön sekä aktiivisen hallituksen.

Yrityksestä lisätietoja www.venergia.fi tai Facebookista
Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Erkki Lassila puh 044-0352106 tai erkki.lassila@venergia.fi.

Hakemukset 18.1.2019 mennessä osoitteeseen erkki.lassila@venergia.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

 Vetelin Energia Oy on Vetelin kunnan omistama energiayhtiö.Konserniimme kuulu myös Vaasassa toimiva Oy Kontaktor Ab. Tuotamme, myymme ja toimitamme asiakkaillemme sähköä koko Suomen alueelle ja kaukolämpöä Vetelin kunnassa. Tarjoamme sähköurakointia Pohjanmaan alueella sekä myymme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmiä. Lisäksi myymme sähkötarvikkeita ja asennuspalvelua sekä kunnossapidämme ja uudistamme Vetelin kunnan alueella olevaa sähköverkkoa. Meillä on myös omaa vesivoima- ja kaukolämpötuotantoa. Konsernin liikevaihto on noin 7 milj. euroa.